Møbelverkstedet

Hvem er vi og hva kan vi gjøre for deg?

Etter oppstart i det små i 1989 har vi vokst til å bli akkurat så store som vi er i dag. Så store som vi selv liker.

Inngangsparti Henrik Wergelandsgate 84 B
Inngangsparti Henrik Wergelandsgate 84 B

Litt om oss

Våre kunder spenner fra de som bare ønsker noen meter stoff fordi de ønsker å gjøre jobben selv og til de store kundene som enten skal trekke om det gamle eller få laget noe helt nytt.

Vi tilpasser

Et stort utvalg av stoff på lager, sammen med gode prøvebøker vil forhåpentligvis hjelpe deg å finne et stoff, skinn eller et annet materiale som du liker og som vil passe til akkurat ditt prosjekt, lite som stort.

Vi fornyer og forbedrer

Vi fornyer selvfølgelig alt av stoff og innmat der det trengs. Men vi kan også være behjelpelige med treverket, så som lakking, skru til og stramme vinglete stoler, fikse trefliser som har løsnet eller vi kan hjelpe til med å tenke ut noe helt nytt.

Vi har deg som kunde i fokus

Det viktigste for oss, er at du som kunde blir 100% fornøyd.
Så stikk gjerne innom oss for en liten prat eller bare for å få noen tips og råd til hvordan du kan løse oppgaven selv.

Hilsen Elisabeth. 

Vinteren 2024 utvider vi med 40 m2

Taket i porten holdt på å falle ned og det var stadig problemer med fukt. Nå holder Sørheim Bygg på med å bygge nytt tak, samtidig som vi utvider. Når prosjektet er ferdig vår vi 40 m2 med butikk og vindfang. Butikken blir lys og ryddig, med store vinduer, godt taklys og plass til både stoffprøver, stoffer, skinn og det meste av tilbehør du trenger for å trekke om selv. I vindfanger kan både vi og kunder sette ut møbler som skal hentes eller leveres utenom åpningstid.

Vi holder åpent som normalt under byggingen, du må bare gå igjennom nybygget og videre ut i gården.
Har du spørsmål er det bare å ringe oss.

Vi hører gjerne fra deg dersom du lurer på noe

Enten du stikker innom oss, sender en epost eller ringer oss. Og vi elsker bilder, da er det lettere å vurdere pris og arbeidstid.